REIS SAKTE – OPPLEV MEIR!

Sakte

  • Forside
  • Lokal mat
  • Overnatting
  • Opplevingar
  • Produkt
  • Bildegalleri
  • Om oss
  • Kontakt

Samarbeidspartnarar

  • Hanen
  • Innovasjon Norge
  • Nærøyfjorden
  • Sognefjorden Næringshage
verdsarven.jpg
undredal_visning_32
Eple frå SJH
Gardsbutikken på SJH
Undredal
Undredalsost er god kost
Skinke frå Haugen Gardsmat
Ta med ekstra god pølse ut på tur
Øl og spekemat
Holo spekepølse
Et frukost i Eldhuset hos Jorunn
Osten skal skjerast i tjukke skiver
Kvit geitost frå Undredal
undredal_visning_8
Skjær pent av osten
Frisk salat rett frå åkeren
Gamalost frå SJH
Undredal
Undredal
Undredal
Undredal
Anne Karin Hatling
Skjerdalsost har blitt laga i fleire generasjonar
Sterk kost for sjel og gane
Nyt utsikta og god stølsmat
Sakte baka brød
Marianne bruker økologisk mjøl
Marianne Holme
undredal_stol_18web
undredal_stol_21web
undredal_stol_27web

Medlemmer

  • 29/2 Aurland
  • Green Norway
  • Haugen Gardsmat
  • Huldra Husflid & Brukskunst
  • Li Gardstun
  • Marianne bakeri & kafe
  • Njord Kayak
  • Rein Glass
  • Sivle Gard
  • Skjerdal Stølsysteri & Kafe
  • Sogn Jord- og Hagebruksskule
  • Underdal Stølsysteri
  • Visit Undredal

Magasin 2013

Magasin 2014

  • © 2015
  • Alliansemerket SAKTE